3. nov: Besøg hos vinderne af Erhvervsprisen

Ovenstående billeder er fra Dagbladet Ringkøbing-Skjern, Erhvervsprisen uddeles i et samarbejde mellem Vestjysk Lederforum og Dagbladet Ringkøbing-Skjern

 

Besøg hos vinderne af Erhvervsprisen 2019 / 2021

De seneste par år har det været udfordrende at komme på virksomhedsbesøg, men nu er det muligt og vi skal derfor ud og besøge hele to vindere af Erhvervsprisen. I 2019 vandt Skjern Paper Erhvervsprisen, hvor temaet var Grøn omstilling og i år vandt ABC Lavpris, hvor temaet var detailhandel. Vi skal ud og have en rundvisning hos begge og hører deres historie, og ikke mindst - blive inspireret.

Vi slutter med spisning på Hotel Skjern, hvor der vil være rig mulighed for networking.

 

Program:

16.00-17.30     Rundvisning på ABC og Skjern Paper

17.30-18.00     De to hold bytter rundt

18.00-19.30     Rundvisning på ABC og Skjern Paper

20.00               Spisning på Hotel Skjern

 

Erhvervsprisen - Innovation og vækst

Formålet med uddelingen af den årlige erhvervspris er at fremhæve en virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune, der ved sit virke har skabt grobund for innovation og fortsatte vækstmuligheder.

Erhvervsprisen uddeles i et samarbejde mellem Vestjysk Lederforum og Dagbladet Ringkøbing-Skjern, og tager som tidligere år udgangspunkt i Ringkøbing-Skjern Kommunes styrkepositioner ved valget af tema til årets erhvervspris.

De fire væsentlige erhvervsmæssige styrkepositioner i kommunen er fødevarer, turisme, produktionsindustri og energi - den grønne satsning.

Læs mere om Erhvervsprisen her.